banzai79 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Добрый день, столкнулся с проблемой генерации листа герани в плагине, лист довольно сложной формы и график не может его повторить, может поделитесь настройками ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Добрый день! Да, такой лист не получится сделать в Leaves mesh. Я думаю его нужно смоделировать отдельно, и затем применить Instanced geometry. Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borovfriss Posted April 18 Report Share Posted April 18 Привіт! Повністю з вами згоден - форма аркуша у герані дійсно примхлива, не кожен плагін справляється. У мене теж були проблеми з генерацією, особливо з асиметричними краями. Що допомогло - це ручне коригування параметрів сітки і згладжування, але ідеалу домогтися складно. До речі, крім візуалу, раджу звернути увагу на живлення рослин: дуже важливо знати, які елементи вже є в ґрунті. Визначення рівня азоту, фосфору і калію допоможе точніше налаштувати план удобрення. Я роблю аналіз тут - https://microbiolaba.com/ Агролабораторія, швидко і без зайвої бюрократії. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts