Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • For general questions
    • [Russian forum] / Для русскоязычных пользователей
  • Working with GrowFX
    • For technical questions
    • Tutorials and Examples
    • Gallery
  • Sales and Feedback
    • GrowFX Pre-sales Questions
    • Suggestions
    • Site Feedback

Categories

  • Broadleaf
  • Conifers
  • Bushes & Shrubs
  • Palms
  • Bamboo
  • Herbs
  • Creeping plants
  • Flowers
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi guys, i am exporting an animated plant from max as a vray proxy and importing into modo as vray proxy. At certain frame the plant explode(scales randomly, please check below image/video, also this explode is only visible with motion blurr ON). Dont know why is this happening, when i exported the same animated plant as alembic file and imported into modo with vray proxy it all looks perfect at all frames. I would have used alembic as proxy to work around now, but problem with alembic is that, each plant generate its unique material IDs and when i have example 3 plants having same materials, each of plant after export gets unique material name leading to 3 duplicate materials in the scene.Does anyone have faced such issue?,let me know if there is any workaround.Also i have exported exported from latest max 2021 and latest vray on max Render.mp4 viewport.mp4
  2. Hi guys, i am exporting an animated plant from max as a vray proxy and importing into modo as vray proxy. At certain frame the plant explode(scales randomly, please check below image/video, also this explode is only visible with motion blurr ON). Dont know why is this happening, when i exported the same animated plant as alembic file and imported into modo with vray proxy it all looks perfect at all frames. I would have used alembic as proxy to work around now, but problem with alembic is that, each plant generate its unique material IDs and when i have example 3 plants having same materials, each of plant after export gets unique material name leading to 3 duplicate materials in the scene.Does anyone have faced such issue?,let me know if there is any workaround.Also i have exported exported from latest max 2021 and latest vray on max Render.mp4 viewport.mp4
  3. When I'm trying to Copy Graph from any type of node it crashes the Max. I noted it in last few builds. I'm using Max 2019 and latest GrowFX April 21 build and this issue still persists Here is the screenshot of the Copy Graph function which crashes the Max once I click it. Could you please look into this issue? Thanks
  4. Hi Eduard. i found some bug of Affects. there is a tree . i want let "branch2" change start position and density along trunk. i add a Affect control start position and density in branch1.but it doesn't work. i created another sample tree set the same parameter.it's worked. bug.max
  5. Hi,I created some trees in Growfx1.86 .and now i update growfx to 1.9.when i open the file that created in growfx1.86 with 3dsmax2009.i saw it not the shape that i created . but when i open it in 3dsmax2014. it's fine. http://farm9.staticflickr.com/8380/8672166832_bc233f5d68_h.jpg maxtree_windtree_001.rar
×
×
  • Create New...