Jump to content

Eduard

Moderators
  • Posts

    2253
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    115

Everything posted by Eduard

  1. Hi Archi, I installed this version of 3dsMax, but didn't notice any problems. That's why I ask users to send me models in order to somehow understand where the bug is. Thanks!
  2. Hi bas klompmaker, You can email me at support@exlevel.com, I'll only use this model to investigate the bug. Thanks!
  3. Hello Iago Fonseca, Yes of course, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  4. Most likely your antivirus or Windows Defender deleted Deactivate.exe due to a false positive. You can try to download this file from these links: Deactivate_v1.exe - to deactivate version 1.x Deactivate_v2.exe - to deactivate version 2.x Thanks!
  5. Hello Hany, Yes of course, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  6. Hi bas klompmaker, Please send me your GrowFX model, I'll check it. You can send it to me in a private message. Thanks!
  7. Hi bas klompmaker, Please send me your GrowFX model, I'll check it. Thanks!
  8. Hi Carlos, Yes of course, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  9. Hello Erick, No problem, I just deactivated your old activations on the server side... Thanks!
  10. Hello, Yes of course, I just deactivated your old activation on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  11. Hello jaros, Maybe you forgot to set the Density value? By default it is 0. Thanks!
  12. Ok, try creating this combination of settings: The Smoothing parameter has a Public node, this is necessary for its animation. It needs to be animated from 1 to 20, or from your Steps value (in the Path_01 node), to the value = Steps * 20. All curves have a range from 0 to 1. You can create this in version 1.9.9, it should also work. Thanks!
  13. Thanks for pointing out the cause of the problem!
  14. Hi Caue, Your video is unavailable and I can't watch it. Thanks!
  15. Hello daewa23, Yes of course, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  16. Hello, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks! 我刚刚在服务器端停用了您的旧激活,现在您可以再次激活。 谢谢!
  17. Hello yunduan, Ok, we'll try to implement this in the next version. It's just that if no GrowFX object is selected, then for this we need to clear the nodes area and block all UI, menus, toolbars, etc. Thanks!
  18. Здравствуйте! Я деактивировал Ваши активации на стороне сервера, можете активировать снова. Спасибо!
  19. Hello, No problem, I just deactivated your old activations on the server side, and now you can activate again. Thanks!
  20. Hello Sean, Apologize for the delay in replying! Yes, most likely I didn't compare the actual size of the tree. You can try to rescale it using the built-in Rescale GrowFX object algorithm in the Preference parameters rollout. Thanks!
  21. Hello Sean, Of course, I was able to properly scale the trees (that you sent me). Maybe you didn't completely change the units? There you need to change the display and system units, and set them up so that they are exactly the same as in the final scene where you'll import the tree. Thanks!
  22. Hello Sean, Yes, we're still investigating this issue. It's strange, but it seems that earlier we already solved it, but now I see that it has reappeared. As a quick fix, you can open these trees and change the units in this scene as you wish. This will rescale the tree correctly. Then you can merge it into another scene without any problems. Thanks!
  23. Hello Sean, Please send me your scene file where your model needs to be converted to inches. I'll investigate this problem and try to figure out where the bug is. Thanks!
  24. Hi Alica, Have you tried the GrowFX Cache Mode? It allows you to use any animation, including the growth animation that changes the number of vertices. Thanks!
×
×
  • Create New...